Kortverblijf

Kortverblijf

Kom je net uit het ziekenhuis of is het even wat moeilijker om alleen thuis te wonen? Dan kan je bij ons terecht voor een tijdelijk verblijf tot je terug in vorm bent om veilig naar huis te keren. Zo kan je gebruik maken van al onze faciliteiten en krijg je alle medische verzorging die je nodig hebt.

Weekend? Vakantie? Of is je verzorger afwezig om een andere reden? Ook om je mantelzorger even een adempauze te geven, is een kortverblijf de ideale oplossing. En wanneer je weer naar huis gaat, staat de thuiszorgdienst van Motena klaar om je te helpen als dat nodig is.

Voor wie?

Het kortverblijf is er voor iedereen van 65 of ouder die zorg nodig heeft en tijdelijk niet zelfstandig thuis kan wonen. Je tijdelijk verblijf telt maximum 30 dagen en is verlengbaar met nog eens 30 dagen. Per jaar kan je tot 90 dagen bij ons terecht voor een kortverblijf.

Vraag je kortverblijf aan

Meer info of je verblijf aanvragen doe je via:

Daarna krijg je alle informatie over reserveren en het in orde brengen van de administratie. Ongeveer 1 maand voor de startdatum van je verblijf neemt ons woonzorgcentrum contact met je op voor de praktische regeling.

Liever meer weten over wonen in De Waterdam ?