Onze jobs Waterdam

Onze vacatures

Wie werkt bij De Waterdam, werkt ook echt bij De Waterdam. Hier maak je deel uit van de zorgfamilie, ongeacht onder welke dienst je bent tewerkgesteld. Maak jij binnenkort ook deel uit van ons team?

Stage of studentenjob

Eens komen leren en spieken bij ons? Letterlijk? Of steek je graag de handen uit mouwen als jobstudent? 

Investeren in jong talent staat bij Motena

Flexi-job

Op zoek naar een aantrekkelijke bijverdienste binnen een warme omgeving? Binnen Motena kan je op een betekenisvolle manier aan flexwerk doen in een van onze ondersteunende functies.

Vrijwilligers

Ook vrijwilligers op zoek naar een leuke uitdaging waarmee ze impact maken zijn bij ons welkom. Onze verschillende zorgdiensten hebben een team aan leuke vrijwilligers die onze klanten een warm hart toedragen. We hebben verschillende vrijwilligersfuncties beschikbaar.

Waarom werken bij Motena?

Samen gaan we elke dag voor de glimlach, bij en tussen onze medewerkers, onze klanten, onze maatschappij. Kom je graag te weten wat Motena je als werkgever heeft te bieden? 

“Bij Motena ervaar ik het positieve effect van een late carrièrewissel. Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en vooral…nieuwe kansen!”

Bart - Dossierbeheerder HR Motena

Maak kennis met team rekrutering

Solliciteer voor één van bovenstaande vacatures en kom in contact met onze dienst rekrutering. Onze recruiters stellen zich graag in onderstaand filmpje aan jou voor.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:
Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u
Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u