Jobs

Je wil deel uitmaken van ons toffe team? Een job uitoefenen dichtbij onze bewoners, die je hun appreciatie meteen laten blijken? We kunnen het je niet kwalijk nemen. Op deze pagina vind je alle beschikbare vacatures in De Waterdam. 

Woonzorgcentrum De Waterdam maakt deel uit van zorgorganisatie Motena. Motena is een verwijzing naar het Japanse Omotenashi, een eeuwenoud begrip dat vandaag nog altijd wordt toegepast. Het laat zich best vertalen als ‘gastvrijheid’ en er alles aan doen om mensen goed te doen voelen. Benieuwd naar de andere diensten van Motena? Neem dan zeker een kijkje op www.motena.be.

Vacatures bij De Waterdam

Interesse in een job bij De Waterdam? Momenteel zoeken we een:

Niets gevonden? Dan kan je nog altijd spontaan solliciteren  of eens kijken tussen de andere vacatures bij Motena.

Stage

Interesse in een stage bij De Waterdam of een andere dienst van Motena? Alle info over welke stages er mogelijk zijn en wat je moet doen om een stageplaats aan te vragen vind je op de website van Motena

Tot binnenkort!

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is voor ons van groot belang. Vrijwilligers betekenen extra handen en warme harten om nét dat ietsje meer voor onze bewoners waar te maken. Heb jij interesse en tijd om je als vrijwilliger zinvol in te zetten in ons huis?

Neem dan snel een kijkje op de website van Motena voor meer informatie. 

Jobs bij Motena

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is er wel een plekje voor jou in een ander woonzorgcentrum of bij een andere dienst van Motena.