Ondersteuning bij verhuis

Heb je ervoor gekozen om bij ons te komen wonen? Dan doen wij er graag alles aan om jouw verhuis naar ons woonzorgcentrum zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Het inpakken, vervoeren en uitpakken van de nodige spullen maken de overstap naar een woonzorgcentrum vaak een stuk stressvoller dan nodig voor de bewoner, maar ook voor de familie. Om die reden bieden we de mogelijkheid om de verhuis door ons te laten doen. Hiervoor werken we samen met onze thuiszorgdienst Kotee. De spullen worden ook meteen tot in de kamer gebracht, wat toch voor heel wat gemoedsrust zorgt.

En dat alles volledig gratis!

Wat kunnen we precies voor jullie betekenen?

Naast het inpakken, vervoer en uitpakken van je spullen voorzien we nog een aantal extra dienstverleningen naar aanleiding van je komst als nieuwe bewoner en familie. 

  • We stellen je nodige info ter beschikking om je te ondersteunen om de verhuis zo goed mogelijk voor te bereiden. Een eigen kastje, foto van familie en vrienden, een favoriete schilderij, ... we vinden er wel een plaatsje voor.
  • Laat je graag aan vrienden, familie en buren weten dat je bij ons bent komen wonen? Geen probleem. Wij zorgen voor een handig kaartje om aan hen te bezorgen waarop ze alle info over je nieuwe thuis kunnen terugvinden. 
  • Eenmaal gesetteld in de nieuwe kamer, brengen we je familie graag op de hoogte van hoe alles is verlopen aan de hand van een berichtje en een leuke foto. 
  • Iedere nieuwe bewoners krijgt een welkomstgeschenk op de kamer en een aantal gratis consumpties in onze bistro.
  • Nog op zoek naar verhuisdozen? Geen probleem. Wij kunnen die ter beschikking stellen.

Wens je een beroep te doen op onze ondersteuning bij verhuis? Onze maatschappelijk werker staat voor je klaar om dit samen met jou in orde te brengen.